Неработен ден Водици

18.01.2024

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот Богојавление Водици, експозитурите на Штедилница Можности  нема да работат на 19.01.2024 година (петок), освен експозитурите во Гостивар, Тетово, Струга и Кичево кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

Со почит,
Штедилница Можности ДОО Скопје