Известување за неработен ден

11.08.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Успение на Пресвета Богородица, Големa Богородица, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

28.08.2023 (понеделник)

Се движиме заедно,

Штедилница Можности  ДОО Скопје