Награда за Штедилница Можности

30.05.2023

Штедилница Можности доби признание од страна на MFC за долгогодишна успешна соработка и посветеност на заеднички  социјални цели, на годинешната 25-та годишна конференција: Thriving Together,  која се одржа во Будва од 24 до 25 Мај.

Низ годините заедничка работа станавме вистинско семејство и продолжуваме и понатаму да ги  негуваме нашите заеднички вредности и верувања!

Честитки за MFC за сребрениот јубилеј, многу успех, нови можности и подготвеност за нови  предизвици во годините што претстојат.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности