Известување за променето работно време на експозитурите во Скопје-ГТЦ и Скопје-Аеродром

14.10.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурите на Штедилница Можности во Скопје-Аеродром и Скопје-ГТЦ на 15.10.2021 година (петок), ќе работат со променето работно време од 08:00 до 14:00h.

Со почит,

Штедилница Можности