Известување за неработни денови

29.12.2022

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празниците Нова година и Бадник, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 02.01.2023 година (понеделник) и 06.01.2023 година (петок) соодветно.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности