Известување за неработни денови

28.12.2023

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празниците Нова година и Божиќ, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 01.01.2024 година (понеделник) и 08.01.2024 година (понеделник) соодветно.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности