Известување за неработен ден

12.05.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам , експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 13.05.2021 (четврток).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности