Известување за неработен ден

23.05.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 24.05.2022 година (вторник).              

Се движиме заедно,
Штедилница Можности
  ДОО Скопје