Известување за неработен ден

7.12.2021

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод државниот празник Свети Климент Охридски, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.12.2021 година (среда). 

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности ДОО Скопје