Известување за неработен ден 11 Октомври

7.10.2021

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на народното востание, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 11.10.2021 година (понеделник).

Честит празник!


Се движиме заедно,
Штедилница Можности