Известување за неработен ден Ден на независност

7.09.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на независноста, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.09.2021 година (среда).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности