Известување за неработен ден

29.07.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на ден 02.08.2021 година (понеделник).

Честит празник!


Со почит,
Штедилница Можности