Известување за неработен ден

16.06.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 18.06.2021 година (петок).

Се движиме заедно,
Штедилница Можности