Известување за неработен ден

19.05.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот на словенските просветители Св.Кирил и Методиј , експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 24.05.2021 (понеделник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности