Известување за неработен ден

18.01.2023

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот Богојавление Водици, експозитурите на Штедилница Можности  нема да работат на 19.01.2023 година (четврток), освен експозитурите во Гостивар, Тетово, Струга и Кичево кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

Со почит,
Штедилница Можности ДОО Скопје