Известување за неработен ден

28.07.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 02.08.2022 година (вторник).              

Се движиме заедно,
Штедилница Можности
  ДОО Скопје