Известување за неработен ден

3.06.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

– 10.06.2022 година (петок), освен експозитурите во Струга и Гостивар кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00 ч.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје