Известување за неработен ден 1 мај

26.04.2023

Почитувани клиенти, 

Ве информираме дека по повод празникот Денот на трудот, 1 Мај експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

– 01.05.2023 година (понеделник).

Се движиме заедно,

Штедилница Можности