Известување за неработен ден за Ден на независност

6.09.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на независноста, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 08.09.2022 година (четврток).              

Со почит,

Штедилница Можности  ДОО Скопје