Известување за неработен ден Водици

17.01.2022

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод државниот празник Богојавление Водици, експозитурите на Штедилница Можности  нема да работат на 19.01.2022 година (среда),освен експозитурите во Струга и Тетово кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

Се движиме заедно,
Штедилница Можности