Известување за зголемени каматни стапки на депозити

1.09.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Штедилница Можности изврши зголемување на каматните стапки на денарските штедни влогови орочени на 12, 24 и 36 месеци.

Новите каматни стапки може да ги погледнете на следниов линк.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности