Известување за зголемени каматни стапки на депозити

1.08.2023

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека Штедилница Можности изврши зголемување на каматните стапки на:

-денарски депозити орочени на  12, 24 и 36 месеци.

Новите каматни стапки може да ги погледнете на следниов линк: денарски депозит.


Се движиме заедно,
Штедилница Можности