Известување за експозитури во скопски регион

8.10.2021

Почитувани,

Ве известуваме дека поради реорганизација на работењето во скопскиот регион, од 18.10.2021 година (понеделник),  експозитурите на Штедилница Можности ќе бидат лоцирани на следниве локации:

Експозитура  Скопје – Аеродром, на нова локација, со адреса на бул. “Јане Сандански” бр.111, со работно време од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 часот, тел: 02 2401 428.

Експозитура Скопје – Лептокарија, со адреса бул.Партизански Одреди бр. 64 A, дел 15, зграда 1, влез 2. од 08:00 до 16:00 часот, тел: 02 3090 350.

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје