Ивестување за неработен ден

7.12.2022

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод државниот празник Свети Климент Охридски, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.12.2022 година (четврток). 

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје