Е-банкинг услуга

10.12.2018

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности Ве известува дека од 14.12.2018 година започна да ја нуди новата услуга за е-банкинг.

Услугата е наменета за сите клиенти кои користат кој било од продуктите на штедилницата, со што Можности се доближува до своите клиенти, следејќи ги новите трендови и модерната технологија.

Со оваа нова функционалност, во секое време можете да:

– ја проверите состојбата на кредитот или депозитот;

– пратите прашање, сугестија или поплака;

– имате увид во листата на уплати и исплати;

– имате увид во Вашиот амортизационен план;

– добиете информација за статусот на кредитот;

– ја проверите важечката курсна листа во штедилницата;

– и други информации.

Услугата за пристап до е-банкинг на Штедилница Можности е БЕСПЛАТНА за сите корисници и е на располагање 24/7.

За дополнителни информации обратете се во експозитурите на штедилницата или контактирајте нè на 02 2401-054 или e-banking@moznosti.com.mk.

Со почит,
Штедилница Можности