бесплатна услуга за е-банкинг на Штедилница Можности

28.06.2019

Почитувани клиенти,

Со новата бесплатна услуга за е-банкинг на Штедилница Можности имате сигурен, едноставен и брз увид во Вашите сметки и е на располагање 24/7.

Услугата е наменета за сите клиенти (физички и правни лица) на штедилницата кои користат каков било продукт или услуга.

Повелете во најблиската експозитура на Штедилница Можности за повеќе информации.

Се движиме заедно!
Штедилница Можности