15 години експозитура Гостивар

19.04.2021

Денес, 19-ти април прославуваме 15 години постоење на нашата експозитура во Гостивар.

Овој значаен ден го посветуваме на одличните резултати на целиот тим од оваа експозитура и несебичното вложување кон нови успеси.

Се движиме заедно!