15 години експозитура Битола

17.04.2021

Денешниот ден, 17-ти април го посветуваме на 15 годишнината од постоењето на нашата експозитура во Битола.

Исклучителната посветеност и одговорност на целиот тим ѝ донесоа одлични резултати на оваа експозитура.


Се движиме заедно!