Штедилница Можности слави полнолетство во експозитура Тетово

24.03.2021

24-ти март го посветуваме на експозитурата на Штедилница Можности во Тетово.

18 години постоење на експозитура Тетово и поддршка на земјоделието и бизнисите во Полошкиот регион!

Одличните резултати и големите успеси постигнати од нашата експозитура во Тетово се фокусот на овој ден.

Со повеќе од 4.000 реализирани кредити во износ од над 18.000.000 евра, ни претставува вистинска гордост да ви го презентираме тимот кој е најзаслужен за овие бројки.

Се движиме заедно!