Штедилница Можности слави полнолетство во експозитура Кавадарци

19.02.2021

19-ти февруари, прославуваме полнолетство – 18 години постоење на експозитура Кавадарци!

Овој значаен датум го посветуваме на одличните резултати на оваа експозитура и стремежот кон нови поголеми успеси.

– Повеќе од 5.000 реализирани кредити

– Повеќе од 16.5 милиони евра во поддршка на земјоделието и бизнисите во Тиквешкиот регион

Се движиме заедно!