Новогодишна забава на вработените во Можности

27.12.2023

Во убаво и весело расположение да ја испратиме старата година и да ја пречекаме новата во здравје, љубов, радост и мир. Нека Новата година биде исполнета со убавини и бериќет.

Новогодишно дружење на вработение од Штедилница Можности.