Новогодишна забава за најмалите

29.12.2022

Традиционално предновогодишно дружење на вработените на Штедилница Можности и нивните најмлади – дечињата. 

Забава за секоја возраст и пакетче од Дедо Мраз за Нова година.

Подолу слики од дружбата