Оглас за вработување во Скопје

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира кредитирање и финансии, Штедилница Можности вработува:

Службеник за односи со клиенти во експозитурите на штедилницата во Скопје

Потребни знаења и вештини:

 • Завршено најмалку средно и/или високо образование,
 • Способност за тимска работа но и самостојност,
 • Добри комуникациски вештини и способност за решавање на проблеми преку ефикасна комуникација,
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Работно искуство во дејноста е посакувано но не е задолжително.

Работни задачи:

 • Промоција и продажба на финансиски продукти,
 • Проценка на кредитно барање,
 • Подготовка на анализи и финансиски извештаи,
 • Помош на корисници на кредит и кредитобаратели во одредување на нивните бизнис потреби,
 • Градење на квалитетни односи со клиенти.

Бенефиции:

 • Почетна нето плата од 30.000 денари за кандидати без релевантно искуство,
 • Континуирани обуки за професионален развој,
 • Работа во интересна и динамична работна средина.

Штедилница Можности нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување, како и напредок и кариерен развој.

Заинтересирани кандидати, доколку сакате да станете дел од нашиот успешен тим, испратете CV на e-mail:rabota@moznosti.com.mk и contact@moznosti.com.mk  до 15.02.2024 година.

Со праќање на вашата апликација за вработување се согласувате компанијата да може да ги собира, обработува и чува вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација додека трае.

Вашите апликации за вработување ќе бидат третирани со строга доверливост.

Кандидатите што ќе аплицираат, а исполнуваат критериуми од овој Оглас, ќе бидат поканети на интервју.