Големина на фонт: A A A

Кредити за земјоделие чија целна група се лица и индивидуални земјоделци кои се занимаваат со раноградинарство, градинарство, житарки, овоштарство, лозарство, живинарство, краварство, овчарство, свињарство итн.

 
Кон врвот