Madhёsia e fontit: A A A

01.11.2016

Lajmerim per opinionin

 
Ulje ne normat e interesit per depozitat e kursimit


Kursimorja Mozhnosti i informon klientёt e vet se bёri uljen e normave tё interesit pёr depozitat e kursimit nё denarё pёr afatet 24 dhe 36 muaj. Normat e reja tё interesit fillojnё tё aplikohen prej 01.11.2016 dhe mund qё t’I shiqoni kёtu.

Pёr informata mё detajore mund tё kontaktoni ekspoziturat e kursimores. 

 

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё