Големина на фонт: A A A

Експозитурата во Тетово со нов изглед

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата на “Можности“ во Тетово е со нов изглед, согласно планот на “Можности“ за брендирање на нејзините експозитури.

Тимот во ист состав Ви стои на располагање.

Ве очекуваме

Со почит,

Штедилница “Можности“

 
Кон врвот