Madhёsia e fontit: A A A

26.01.2016

Komunikate pёr shtyp

Flamuri i kursimores Mozhnosti  nё njё nga majat mё tё larta nё botё

 

Kolegu ynё Ilia Belevski sё bashku me tetё aplinistё nga Maqedonia u ngjitёn nё majёn mё tё lartё tё malit Kilimanxharo Uhuru nё Afrikё.

Uhuru ndodhet  5.895 metra mbi nivelin e detit. Kjo është maja më e lartë në Afrikë dhe një nga shtatë majat e botës.

Urime!

I dёshirojmё edhe shumё suksese nё majat mё tё larta nё botё!

 

Ecim sё bashku,
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё