Големина на фонт: A A A

22.07.2015

Соопштение за јавноста

НОВО! Кредит за енергетска ефикасност!!!

Штедилница "Можности" ги известува своите клиенти дека ја зголеми својата палета на производи со нов кредитен продукт за енергетска ефикасност од Хабитат кредитната програма.

 
Кон врвот