Големина на фонт: A A A

23.09.2015

Соопштение за јавноста

Штедилница "Можности" - Национален шампион во категоријата Посветеност кон клиентите

Штедилница "Можности" беше номинирана од страна на RSM Censum да се вклучи во European Business Awards за 2015/16 година и  ја доби наградата за национален шампион во категоријата „Посветеност кон клиентите“.

Нашата штедилница беше  една  од претставниците од Република Македонија и заедно со повеќе од 32.000 бизнис институции од 33 земји во Европа се претстави пред европската бизнис заедница.

„Штедилница "Можности" е финансиска институција со долгогодишно искуство на пазарот. Нашата мисија е да им обезбедиме можности на граѓаните и на малите и средни претпријатија да ги реализираат своите идеи. Оттука оваа награда е од големо значење за нас, бидејќи ја потврдува нашата заложба – клиентот во центарот на нашето работење“, изјави Снежана Андова, управител на штедилница "Можности".

Наградата несомнено е поттик за понатамошното успешно работење, а штедилница "Можности" и понатаму останува да биде партнер од доверба на клиентите.

Се движиме заедно
Штедилница "Можности"

 
Кон врвот