Големина на фонт: A A A

09.05.2019

Соопштение за скратено работно време

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на ден 10.05.2019 (петок) година експозитурите во Струмица, Кочани, Куманово, Скопје-Аеродром и Скопје-ГТЦ ќе работаат со скратено работно време:

-          Експозитури Струмица и Кочани од 08:00 до 14:30ч

-          Експозитура Куманово од 08:00 до 14:50ч

-          Скопје-Аеродром од 08:00 до 15:45ч

-          Скопје-ГТЦ од 09:00 до 15:45ч

Со почит,

 
Кон врвот