Големина на фонт: A A A

04.04.2018

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

- 06.04.2018 година (петок) Велики Петок, освен експозитурите во Тетово, Струга  и Кичево кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 – 16:00h.

 -09.04.2018 година (понеделник) Велигден.

 

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот