Големина на фонт: A A A

30.12.2019

Соопштение за неработни денови за новогодишните празници

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на 31.12.2019 година експозитурите на штедилницата ќе работат до 12:30h.

По повод празниците Нова година, Бадник и Божиќ, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 01.01.2020 година (среда), 06.01.2020 (понеделник) и на 07.01.2020 година (вторник) соодветно.

Среќни новогодишни празници!

Штедилница Можности

 
Кон врвот