Големина на фонт: A A A

24.04.2019

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

- 26.04.2019 година (петок), Велики петок,

- 29.04.2019 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

- Експозитурата во ГТЦ - Скопје нема да работи на 27.04.2019 година (сабота).

- По повод празникот Денот на трудот, 1 Мај, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 01.05.2019 година (среда).

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот