Големина на фонт: A A A

13.04.2017

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

- 14.04.2017 година (петок) Велики петок, освен експозитурите во Тетово и Струга кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

 -17.04.2017 година (понеделник) Велигден.

 

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот