Големина на фонт: A A A

23.05.2018

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот на словенските просветители Св. Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 24.05.2018 година (четврток).              

По повод празникот Духовден, експозитурите на штедилницата нема да работат на 25.05.2018 година (петок), освен експозитурата во Струга.

Експозитурата во ГТЦ нема да работи на 26.05.2018 година (сабота).

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот