Големина на фонт: A A A

21.05.2019

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот на словенските просветители Св.Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 24.05.2019 година (петок).              

Експозитурата во ГТЦ нема да работи на 25.05.2019 година (сабота).

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот