Големина на фонт: A A A

09.10.2019

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државните празници Денот на востанието и Денот на револуционерната борба, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 11.10.2019 година (петок) и 23.10.2019 година (среда).

Честити празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот