Големина на фонт: A A A

31.07.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 02.08.2017 година (среда).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот