Големина на фонт: A A A

03.12.2019

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Свети Климент Охридски, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 09.12.2019 година (понеделник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот