Големина на фонт: A A A

21.06.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 26.06.2017 година (понеделник).

Честит празник!

Ramazan Bajram Mubarek Olsun!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот